Due date November

Siapa due date November? Jom kongsi sikit. Saya 22/11. Masih belum ada tanda.

99 Balas

Sy 17/11 tpi bwh dh sakit sgt2 nie.. jln dh mcm penguin.. kerap kna braxton hicks.. kerap kncing sb doc ckp bby dh msuk laluan bwh.. srba serbi xkna skrg nie.. now dh 35 mnggu 5 hri.. hrp cpat lh bersalin🤣moga di permudh kn nti amiin...☺️

4y ago

Kna ready je lah kita2 nie kn.. gara2 kki sy bngkak sok sbtu ada appoimnt gn misi.. ermm redha je lh..