sakit punggung

hi. siapa dekat sini rasa sakit punggung? saya baru 10w baru rasa macam ni. kalau baring nak bangun yaAllah peritnya rasa. time jalan pun terasa sakit sangat. membongkok pun terasa sakit. ada tips tak yg pernah alami gini?

6 Balas

Normal sis tu tanda bby bkembang dgn sihat sbb bhgn rahim kte jd mgembang slagi xsakit yg teruk mmg xde prob no worries hadapi dgn sabar

7mo ago

sis dah pergi check up ke tadi? haritu sis ckp 29hb kan? macam mana?