normalkah kalau selepas bersalin...

Lubang Punggung terasa sakit kalau mahu buang angin? Apalagi bila teringin berak, buat sakit lubang punggung tu? Lagi2 perut x terasa sakit mahu membuang... sorry first time. Batuk pun rasa siksa, x bole batuk kuat2

1 Balas

Kalau masih dalam pantang lagi memang susah nak berak . Memang tak de rasa nak berak pun lah . Tapi tak de lah rasa sakit pun . Maybe awak punya bengkak jahitan tu tak surut lagi tu yang sakit kot