Hilangkan sakit punggung

Hai ibu² nak tanya la ada x ibu² sakit punggung sebelah kiri je.saya dah 22w punggung rasa sakit sebelah nak duduk x selesa nak bangun pun terasa sakit.tapi x ada la sakit sampai x boleh nak bangun.macam mana ibu² hilangkan rasa sakit tu ye?#seriusnanya #ingintahu

3 Balas

sama la dgn sy. 21week tapi sakit sebelah kanan .. ada yg suggest kne rutin minum susu spaya dpt kalsium yg mncukupi utk tulang

10mo ago

sis saya pun dah minum susu tepung Fernleaf tapi x ada perubahan sama je rasa.

saya pun sma.. nak tidur serba salah. 😔😔😔😔 smua sakit

10mo ago

betul tu sis.saya x tahu macam mana nak hilangkan rasa sakit ni😔

Sye 22week..sye pn rasa sakit punggung..tp dua² belah.

10mo ago

ooo macam tu pulak ye.saya yg sebelah ni pun aduhh hai.bila nak bongkok aduhhh sakit yang amat.