malas

Siapa dekat sini rasa perasaan malas? Kerja nak tido je. Malas cakap dgn org skeliling. Smpi nk g kerja pon malas. Huhu

21 Balas

Betul time preg nie malas..status nie masa awal preg . Skrng ank sy dh kluar..alhamdulillah ank sy dh 5 bulan...hihi..utk mommy preggy smua, smga dipernudahkan urusan bersalin yeee

Ya..awal preggy saya dok berkurung je. Tak boleh tengok org ramai jadi gelabah, berpeluh tak tentu hala, pening bagaikan nk pitam pun ada. Tengok keta banyak pun dh menggigil.

Biasa tu sis. Sy baru habis fasa tu. Skrg asyik nak berjalan je. Tapi corana virus pulak. Hahaha

Sy time 1st trimester rasa mcm tu.. Rsa nak tdo je.. Skrg 2nd trimester ada energy skit..

Saya malas masuk dapur n buat kerja rumah.. kalau kerja ofis, ok je lagi..huhu

Saya pun... mengantuk sangat2... letak2 kepala nak terlelap jaa...

Sama sis 😂 sy dr start mabuk sampai skg 18week dah . Rasa malas jer 🥴

betul..nk buat kerja rumah pon mmg terasa malas sgt2..skjp2 nk tdo..

Sy nk agkt fon bunyi pon mls..tp nk p jenjln rajin je😂😁

5y ago

Sama.. Jenjalan mmg rajin.. Hehe

Samalah sy. Skrg awal kehamilan. Letih lesu nk tido je