perasaan malas at the first trimester

Assalamualaikum..hye semua.. This is my first pregnancy after almost 1 and half year menunggu.. Alhamdulillah dh msuk 9weeks.. Tapi is it normal in this first trimester saya rasa sangaaaat malas.. Like terlalu malas.. Nak bangun pegi keje malas.. Nak masak malas.. Buat keja rumah malas.. Saya rasa macam nak baring je sepanjang masa.. Malas dia mmg terlampau malas.. Is it normal or saya kena lawan this kind of situation..

1 Balas

ye normal je .. mungkin sebab body kita penat.. kita boleh jadi cepat penat disebabkan awl kehamilan mmg drh kita tu boleh jdi low sbb nk hasilkn salur drh baru utk baby