Kerap Rasa mengantuk

Hi, siapa ibu ibu yg sama macam saya, skrg pregnant 28weeks tapi kerap Rasa nak tido je...nak buat apa2 pn malas..huhu...kalau letak kepala je mesti tido...

8 Balas

saya sblm pregnant mmg jenis kuat tidur, da pregnant lagi bertambah kuat tidurnya. ni tunggu masa nak beranak duk mgantuk je, nak aktif sikit pun malas. 😂 .

2y ago

tu laa kan...buat kerja sikit da penat

samalah ...masa 1 & 2 trimester boleh lah kawal lagi tido..ni tak boleh dah..keje nk tido je..nk buat keje rumah pun malas..😌😌

sama la sye... bangun makan solat pastu tido balik...ada effect x kat baby?sampai sakit kepala sye dibuatnya asyk tido je

uish sama la😂sy 28 week jugak bangun pukul 1 pm..dah la suri rumah mmg tido je la keje adooi

saya 29w sama juga ni kuat tidur haiss .. ghisau berat naik ja 🤭

Sama lah kita.. mcm sy umur dah 35 jadi mungkin faktor usia kot…

sama mcm sy jugaa .. asyik nk tdr jaaa

normal puan