malas

normal ke time preggy jadi malas? asik nak baring jerk. nak makan asid folic vitamin iron pon malas. nampak pil tu semua tapi nnti mesti keluar perkataan “lantaklah” rasa sayang dekat baby pon kurang?

2 Balas

Saya kalau malas tu, malas nak bgun tdo. Malas nk mandi. Malas nk buat kerja. Takde la pulak sampai malas makan supplements semua tu. Sbb ape2 hal pun dlm kepala fikir utk bby. Sayang bby.

Makan ubat pun malas? Tak suka baby dlm perut ke. Makanlah ubat tu. Penting utk pastikan anak lahir cukup sifat.

5y ago

yup. makan ubat pon jadi malas. ntah la. masa mula mula pregnant dulu happy sangat. hari hari cari info perkembangan baby. masuk 16 week jadi lain.