Siapa kat sini jadi pemalas dr awal hamil sampai nak bersalin

sape kat sini mcm tu,dr awal pregy smpi nk bersalin pemalas betol,mandi malas,kemas umah malas,nk berdandan lagi malas,masak pon malas,bau sume benda xboleh,alahan mula2 pregy smpi 5bln pastu ok,dh masuk 8,9 alahan lg,bila scan baby girl,masa bersalin kakak2 nye dulu rajin sgt2 tp kali ni betol2 lain,yg ni pregy ke3,kakak2 dulu xseteruk ni,smpi malas xleh bawak bincang masak blh kira brape kali,selebihnye oder je 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Sayaa🙋🏼‍♀️ dr awai prgnt smpai skrg malas .. masak pon mls .. tapi xdak la sampai mls xmau buat lgsg .. basuh baju, sapu simpan rumah smua buat ja cuma smggu 2/3kali ja bkn stiap hari .. masak klau sbulan 2/3kli ja slbihnya suami yg masak 😂

1y ago

kan... mcm tu la sy buat jugak paksa jugaj buat dlm malas2 tu,sis dh brape mingu??? dpt tau jantina dah???

ada juga rasa macamni, tapi paksa rajinkan diri. maybe awak boleh pilih. kalau malas masak, at least cuba rajinkan buat benda lain. :)

1y ago

buat jugak sis paksa jugak buat tp hati tu tetap kata pemalas betol..😂😂 sis dh tau jantina bby???