Chemical Pregnancy

Siapa dekat sini pernah alami chemical pregnancy? Saya alami chemical pregnancy pada bulan 11 tahun lepas dan lepas2 tu period tak teratur. Cycle jadi panjang (39-45) hari and susah nak detect waktu subur. Siapa2 pernah alami benda yang sama boleh share tak berapa lama nak regulate balik period cycle and any tips yang boleh membantu utk saya conceive? Semoga semua yg sedang ttc spt saya diberikan anugerah zuriat dengan secepatnya, amin ?

6 Balas

chmcal pregnancy tu apa ye ? maaf bertnya

4y ago

Pregnant tapi kandungan tak menjadi sis. So akan alami keguguran awal (dlm week 4 - week 5) Level hcg makin hari akan makin rendah so dkt test akan jadi makin kabur. Biasanya akan lewat period dlm 10 hari mcm tu, lepas tu akan turun darah sekali dgn period.