Share pengalaman mommies

Sy baru kahwin bln 7 tahun ni and try utk mengandung.. sblm ni sy pernah cek upt positif bln 11 (last month) tp xda rezeki. Ada sapa2 pernah mengalami chemical pregnancy and next cycle pregnant balik ? Skrg sy tgh tunggu next cycle utk try balik.

6 Balas

sy prnh kena chemical prgncy.. next month pn still xda rezeki lg.. huhuu.. moga ada rezeki tuk kita sis , doa yg baik jaa k.. Amin

Sy last month chemical pregnancy.. 5wek 3day. Skrg DPO8 CD27/32.. waiting for next period.. klu tak sampai gak.. alhamdulillah...

Sy penah.. Bulan 9 cek positive bila g hospital doc ckp negative.... Bulan 10 dah prgnant smula...

sy pernah chemical pregnancy bulan 3 haritu..lpstu awl bulan 5 alhamdulillah preggy..skrg dh msuk 30w

Sy pernah chemical pregnancy, bln 3 hari tu..bln 9 bru pregnant blk, skrg dh 10week

Makan folic acid puan dan pengambilan gla yang consisten...

5y ago

Ada ambil folic acid juga.