BABY MAY 2020

Siapa dekat sini due bulan 5.. Kita geng.. And nak tanya dah prepare ape2 persiapan ke untuk bersalin dan berpantang? Saya first preggy masih blur nak starting cari barang baby and tak tahu apa yg penting.. Boleh korang share dekat kita x pengalaman2 korang?

39 Balas

Due saya pon bulan 5..barang2 baby dah beli..tapi tak basuh lagi..barang tuk saya je belom beli lagi..huhuhu..lepaskn barang ank dulu..ank first kan..so excited lebih tgok baju2 baby yg comel..🤣