Due akhir bulan 2

Hai mommy siapa dekat sinii due akhir akhir bulan 2? Korang semua dah prepare ke barang baby & berpantang? 🤭🤭 Tak sabarrrr nk jumpa babyyy ni..

34 Balas

Sy due 26/2 insyaAllah...jgn la 29 hbln .Sbb tahun dpn tahun lompat..so sambut birthday 4 tahun skli la baby😬😬😂🤣..Sy dah prepare awal bln 11 haritu..takut xlarat nk cari barang baby....dah msuk dlm beg pun..baju ibu je belum pack☺️☺️..harap2 semua nye berjalan lancar..aminnnn3🤲🤲

sy due 22/2 tpi xtau nak prepare apa dlu. huhu. Baby punya tu nk pakai yg abang dia dulu je. selebihnya beli nti dia besar skit. yg ibu punya ni tk tau nak kena sedia apa. Ibu² yg dh berpengalaman blh share tak apa yg perlu semasa nak dekat due dan dalam pantang. benda paling penting sekali.

10mo ago

hihi. xlma dh kan. masa sekarang sekejap je. Misi pun dh bising²🤭 Semoga urusan kita semua dipermudahkan oleh Allah SWT Aamiin 🌸

Eh2 samela awk sy due 28hb/2..tp kemungkinan kena awl sbb ade darah tggi plk trek ni.. Sy dah basuh2 dah baju baby.. Pampers je x lg.. Yg lain alhamdullilah mandian2 pun xbeli lg sbb awal2 xpkai bnde tu.. Yg lain alhamdullilah.. Mggu lpas siapkn smua

Saya due 5/2 (anak ke 4)...tapi selalunya mesti awal keluar, 38w/39w...persiapan brg baby & mommy dlm 90% ....harap2 kali ni x lama stay hospital mcm sebelum ni dlm sehari dua saja....saya doakan dipermudahkan proses bersalin kita semua...

Due 23/2.. top up sikit2 je brg baby. Baju siang 7 helai, jumpsuit 7 helai. Bedung, botol susu, diaper bag, toiletries & bantal baru. Lain2 sume rolling dari abg dia punya je nanti. Apa2 yg tak cukup nanti beli lepas bersalin je.

sy 24/2. brg² baby dh beli hampir 75%. brg ibu je ade tk beli lgi. tapi tk pack lagi. hujung tahun ni nk balik kg. my mom sruh pack baju² nk ke hospital siap² dan bawa sekali balik kg. risau trberanak dkt sana awl.

Sya 16/2. Alhamdulillah dah start mencuci bju bby dh. Beli sikit2 je, ada yg bgi so recycle je guna yg org bgi. Hihi. Beli yg basic je dulu. Nurse kk pn dh pesan bole start kemas bag dh tp blm smpai mood lgi ni.hihi

saya due bulan 2, 10/2 tpi barang baby tksettle lagi hahahah, ada pampers baby je 🤣🥴, bru bulan depan nk beli sbb tnggu badjet, huhuu barang baby mkin mahal, pstu tktau nk beli apa, firstmom btw

10mo ago

sis tak Cuba beli kat tikt*k ke? murah set newborn

Sy due 29/2 ..sma tarikh anniversary Sy ..tp Klau boleh nk baby keluar awal skit ..hehehe smpat hbis pntang sblum raya ..brg baby xbeli lagi, InshaAllah hujung bulan ni beli skit2...

sya..27.2..barang baby je da prepare..barang mak dia satu pn blm bli lagi..yg pntg brg baby dulu..mak dia lmbt sikit pn xpe kot..hehhe