Shopping barang baby

Hi mummy semua. Boleh tak share korang shopping barang baby dekat mana especially yang duduk sekitar selangor. Saya tak shopping apa apa lagi sebab tak tahu dekat mana yang murah and berpatutan. First baby is coming up this February tapi still tak buat preparation.

1 Balas

Macam saya, sebelum ni saya selalu beli barang dekat Manjaku Baby mall di cawangan bangi dan Putrajaya. Suka beli di Manjaku sebab semua ada. Tapi sejak covid ni jarang dah pergi. Beli barang baby cara online di shopee pun banyak mommy. Banyak kedai2 yg murah dan berpatutan. #TAPsupermoms #TAPactiveusers