baby gerak

Siapa dalam ni baru 14 week tapi boleh rasa baby banyak kali gerak gerak. Normal tak?

9 Balas

baby memang dh gerak dh cuma kita ta rasa lagi klu cm anak pertama doc kata biasa lambat sikit rasa, anak dh ramai tu ada cepat ja rasa

Saya tak pasti sis. Ada org kata, kalau awal lagi tu, angin. Better sis tanya nurse atau doktor masa check up di kk nanti

Saya 14 weeks da rasa baby gerak sikit. Dia rasa mcm geli2 dekat perut tu.. Alhamdulillah

Sya pun 14w..perut berdenyut2 dan rasa berangin je..tak tau bby kick ke tu mmg angin😂

Tengok org.. Aritu scan doc kate sape perut nipis 13 week pon boleh rase da.

Sya 13w dh rsa denyut2, bila tekan cri baby dh rsa ketul n dia akn denyut2

Nor mal sis

Normal tu.

Normal

5y ago

Seawal 10w bby dah start gerakkn bdn.