Baby Kurang Gerak 19 minggu

Hi semua, normal ke kurang rasa gerak baby 19 minggu ni? Last week rasa mcm baby aktif and banyak gerak especially time tengah rehat2 malam. Tp dah beberapa hari rasa baby mcm kurang aktif. Ada rasa tapi tak seaktif last week. Normal ke? Atau mmg macam ni, ada hari rasa baby gerak ada hari tak rasa? #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

normal je sis, 19 minggu baby kecik lagi banyak ruang dia nak golek2. Sebab tu kadang kita rasa kadang tak, tapi kalau scan okay semua should be ok je.

normal. yg penting dlm sehari tu ada rasa, xperlu risau