Selalu siapa yang suka pergi cuci kereta, suami atau isteri?
Voice your Opinion
Saya
Pasangan
Kedua-duanya

5756 respon

24 Balas

Sy xpernah pergi carwash pun, tp sy cuci kereta sdri kt rumah..skli cuci kereta 2 3jam bru siap! Suami sy dia mls dgn kereta..kalau moto dia rjin sgt.. skrg sy prengnant kereta sllu berhabuk pun suami x kesah..hehe..cuba moto dia berhabuk kmain dia gosok2 .. sbbtu moto sy sllu berkilat dia suka cuci moto 😂😂 sy xpernah pun cuci moto, slg melengkapi ❤ tp sy sllu pksa dia bwk carwash kereta tu sbb sy dh xdaya nk basuh yerlaaa org orengant kn..

klu car wash xbuka...dia sanggup cuci sendiri...jnji kete moto dia x kotor...

Dua² suka..selalu cuci kat rmh sja..kat kedai jarang..

kami belum ada rezeki tuk beli kereta 😌

Kalau kt rumah, sy suka basuh sendiri

1 family pg sbb ank2 sronok 😂😂

Sy. Dia lebih sygkan motor dia 🙄

Pasangan suke cuci kereta sdri..

masing2 bawa kereta sendiri.

Xdak kereta jd xpnh p basuh