🎄 Jom Menang Vacuum Hebat Ini!

Siapa agaknya pemenang bertuah kita bulan Disember ini? Jangan tunggu lagi, jom sertai di sini! https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-vacuum-hebat-ini/1326

🎄 Jom Menang Vacuum Hebat Ini!
113 Balas

Done all the steps ✅✅✅ Alhamdullilah selesai tebus 3 ganjaran dari TAP (2 Faber Castell & 1 photobook) dan membuat pembelian terus. 🌼🌼🌼 Moga ada rezeki saya untuk menang Dyson Omni Glide kali ini. Sudah lama saya mencuba nasib dalam Contest TAP dan berharap ada rezeki saya bulan ini. Aminnnnn