🎄 Jom Menang Vacuum Hebat Ini!

Siapa agaknya pemenang bertuah kita bulan Disember ini? Jangan tunggu lagi, jom sertai di sini! https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-vacuum-hebat-ini/1326

🎄 Jom Menang Vacuum Hebat Ini!
5240 Balas

Jawapan: DYSON OMNI GLIDE Vacuum Dyson ni memang vacuum idaman saya daripada dulu lagi! Ringan dan boleh glide smoothly in all direction, saya suka sangat sebab saya pernah ada history spine surgery masa tahun 2014 dulu. Masa mengandung ni memang kena bertahan dengan sakit belakang dan sakit pinggang tu. Selain itu, review daripada pet owner mostly cakap mereka sangat berpuas hati sebab rumah licin je tanpa bulu dan debu cat litter selepas bertukar ke vacuum Dyson ini. Saya ada dua ekor kucing di rumah, jika ada rezeki bayi saya untuk menang hadiah ini saya sangat-sangat bersyukur sebab dapat kurangkan bulu-bulu dan habuk yang mungkin beri kesan kepada bayi saya yang bakal lahir nanti ❤️