KENA JAHIT BALIK

Siapa ada pengalaman luka bersalin kena jahit balik? Sy nk shere msa bsalin ank ke2, lps bsalin sy sembelit, menagis dlm bilik air, smpai msuk ubat dri bawah, then ttbe rsa mcm tmpt jahitan tu basah, mnta suami tgk kn, dia kta ad jahitan y trbuka.. apa lagi... melalak sy.. terus tringt petua org tua, ambil sbji manjakani, asah belakang lesong utk dptkn serbukny, cmpur kn dgn mnyk gamat, n sapu kerap pd luka, Alhamdulillah dlm 3 hri mcm tu, luka sy kering n kulit brcantum balik ?

1 Balas

Alhamdulillah klau dh ok... Knp xmkn ubt lembutkn najis beli dekat pharmacy je sis... Sy pon pnh alamai luka jahitan terbuka but nurse suggest satu ubat tu n sapu Alhamdulillah ok dh

5y ago

Alamak xegt plk sis bpe lame tp pkai smpi luka cmtum je... Sejuk je ubt tu xpedih tp sapu nipis je