Buka Benang Jahitan

Salam sy czer n kne wound breakdown..lps 5 hari czer kne buka balik jahitan n kne dressing hari2..lps 11 hari baru kne jahit balik dgn benang hitam..tp doc suruh dtg balik lps 10 hari utk bukak balik benang.. Sy nk tnya siapa ada pengalaman mcm sy..? Mcm mne proses bukak balik benang tu? Lama ke sekejap?

2 Balas

Sy pun kena infection. Kena buka balik 3 lapis. Harini sy dah 40hari. Dr kata xkan jahit luka sy, dia nk daging naik sendiri. Luka awak besar ke? Skrg lukanya dah ok ke

7mo ago

3bupan baru nk sepenuhnya, tp 5 bulan baru betul² xrasa sakit

Kenapa ya czer kena buka jahitan ? Ada tanya doc tak ? Saya czer hari tu takda buka jahitan pn .

7mo ago

lepas dah 10 hari luka okay dah ke sis