muncung itik

Siapa ada pengalaman kena sumbat muncung itik? Dan apa sebab ?jomm share , sebab saya baru je kena , sebab bleeding dan tetiba ada ketulan darah keluar, masa tu ingat dah keguguran, tapi Alhamdulilah Allah masih bg peluang jaga amanah ni.

59 Balas

Sama kes, keluar darah ketul-ketul waktu 7w. Then kena muncung itik tu utk pastikan takde pendarahan luar rahim. threatened miscarriage. Mkn Duphaston n bed rest selama 2 minggu then follow up pakar. Alhamdulillah sekarang kandungan dah 35w 5d.

4y ago

Masih keluar darah lg ke sis , lama tak sis bleeding