baru lepas kena muncung itik

hari khamis saya baru lepas pergi hosp sebab keluar 3titik darah n kena masuk muncung itik untuk tgk rahim . doc bagi ubat pil masukkan dlm vagina. esokknya (jumaat) darah coklat keluar kat pad penuh . now harini hari sabtu, ada spotting color merah pula…ni memang effect muncung itik atau apa ya ? #pleasehelp #firstbaby

baru lepas kena muncung itik
2 Balas

Muncung itik tak sampai ke rahim pun. Dia bahagian laluan saja, since awak ckp sblum tu awak ada spotting. Doc mesti nak check melalui bawah sama ada, ada sign of laluan terbuka ke apa (usually for threatening miscarriages or complete miscarriages) ni pengalaman sayala. Awak boleh pergi check private or hospital, spotting and bleeding is not normal when it comes to pregnancy.

Tak sure. Cuba tanya balik doctor. Risau ni kalau mcm ni tak normal