Apa Perlu Buat?

Siapa ada pengalaman bersalin czer lekat anak rapat? Doktor & nurse marah ke bila bukak buku? Saya anak 11bulan lebih, tahu tahu lekat dah 9minggu. Terkejut sebab merancangkan. Now rasa down, happy stress and kadang give up. Boleh share pengalaman tak ibu ibu?

1 Balas

Memang kena marah. Nasib kalau nurse tak cakap apa apa. Takpe sis, benda dah janji. Now it's time to learn about apa apa risiko yg boleh terjadi dan mcm mana nak jaga kehamilan tu. Semoga panduan di bawah ini berguna untuk sis: https://my.theasianparent.com/jarak-hamil-setelah-caesar/?utm_source=search&utm_medium=app