SIANG TIDUR. MALAM AKTIF

Siapa ada mcm saya? Haha saya masa pergi scan mesti anak saya duduk diam je? behave bebeno.. Waktu siang behave betul.. Sekarang ni dah nak masuk 5 bulan, asal mlm je mesti dia suka usik saya? saya nak tidur/rehat waktu tu lah dia akan usik. Bila saya tengah bekerja waktu siang, dia dok diam je. Tu pun jrg sgt dia usik2.. Tapi dia akan usik2 bergerak bila saya baca Al-Quran, dgr ayat2 Al-Quran/zikir. Tu apa yg saya punya pengalaman sekarang ni?

1 Balas

Seronoknyaa dah dapat rasa. Sy dah nak 21w pun tak tahu dia gerak ke tak. Takde aktif ke ape. Kadang2 risau perut kejap besar kejap kecik. Dah la perut tebal dgn lemak je. Rasa nak scan je setiap masa 😅