Gerakan Baby

Hi, memang dah masuk 30 weeks ni gerakan baby kalau waktu siang memang slow sikit ke? Tapi malam memang aktif bethol. 😅 kalau siang, kekadang kena usik dia, minum air sejuk or makan baru dia nak gerak gerak. Then bila berbaring baru dapat rasa gerakan tu. Tapi so far perhatikan memang cukup je 10x gerakan. Anak first tu risau sikit 😅

1 Balas

Yep, bby dh mula penuhi ruang. Pagi sbb kita buat kerja, bby ikut penat sama. As long as cukup 10x is ok ☺️