Malam Aktif. Siang Tidur

Moment paling indah bila dpt rasa gerakkan #babystobely? ibu ni. Hehe. Alhamdulilah.. Masa malam2 ibu nak tidur, masa ni lah dia dok usik2 ibu. Geli perut, ? bila ibu usik dia balik, dia diam. Haha. Pandai ye? Dia paling suka bila ibu baca Al-Quran @ dgr ayat Al-Quran/Zikir. Nanti rasa semacam je dia gerak. Walaupun masih halus2 gitu.. ?

2 Balas

Adui itu yg stress bila dh msk 3rd tri, gerakan dia mkn kuat, mkn sakit rsnya. Mlm x blh tido. Trpaksa duduk bersandar kat katil. Smp 4 pagi pun ada

4y ago

Hahah saya nak berjalan pun dah rasa mcm ditarik ke depan je pinggang ni.. Tapi baru nak masuk 6 bulan. Tapi tulah kaki ni kuat nak berjalan je😂

Srnok kan sist dpt rasa baby kick😍

4y ago

Sma la sist..sy pun anak first..tpi dah brsalin la bulan december thun lalu