rambut gugur

shampoo apa ye terbaik yg oulls penah try untuk kurangkan rambut gugur ? da penah try yg ada kat mall2 semua tak berkesan, sapa2 tahu boleh share

2 Balas

Cuba beli shampoo dove + campur kan dgn aloe vera yg boleh dibeli di guardian /watson. Saya cmpur 2 tu dlm botol shampoo. Alhamdulillah.. Dah kurang gugur.. Awak cuba la petua ni. Dgn izin Allah. 😊

4y ago

Sma2

Saya pakai shampoo ni, baru try sebotol alhamdulillah rambut saya kurang gugur dah sekarang ni. Cuba try shampoo yang ni.

4y ago

ohh yeke snang la nk cari nnti kt watsons, harap sesuai dgan saya la, ni tarik2 rmbut je msti rambut gugur 😭🥺