RAMBUT GUGUR

Mommy2 yang baru lepas bersalin guna shampoo apa ye? Saya lepas bersalin rambut gugur teruk. Boleh suggestkan tk shampoo yang bagus yg mommy2 pernah try.

2 Balas

Tak ada solution untuk rambut gugur lepas bersalin, normally up to 1 year baru tak gugur dah. Sebab tu hormon estrogen kita kurang dalam badan.

4y ago

Thankyou sis🤗

Saya pakai shampoo and conditioner RATU sis.. Rambut dah tak gugur.. Kalau nk cuba.. Boleh wassap saya.. 0182191295