Postpartum Hair loss

Hi.. Shampoo apa ya yg sesuai untuk rambut gugur selepas bersalin? Macam2 jenis shampoo viral dah try utk rambut gugur tp still gugur jugak #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

3mo ago

Sis makan vitaman apa

Sy consume vitamins n serum from Sugardoll. Sangat menjadi. Rambut kurang gugur n nmpk sihat je. Syampoo mcm biasa sy pakai pantene silk n smooth.

2y ago

Klau ibu menyusu boleh tak?

Saya try faith Fleur