How long does it take for you and husband to settle an argument?
Voice your Opinion
Not more than 15 minutes
15-30 minutes
30 minutes to an hour
However long it takes

3032 respon

14 Balas

Sebelum mengandung kerap juga merajuk. Dah mengandung ni suami selalu buat kerja tanpa saya minta tolong. Alhamdulillah dah tak ada juga merajuk. Lebih pada rasa bersyukur dan terharu.

Sya yng asyik start, smpai suami dh buntu dn fkir mna slah dia😂bila bergaduh tu mak n membara cpat² dia peluk pujuk, lpas tu main Dngan anak, jga anak lh

Tak boleh tunggu lama. Ada problem, settle tang tu jgk.

Suami terus pujuk.. tak jadi nak merajuk lama-lama.

xsmpi 2hari pon. .🤣🤣..br bk mrjok llme 😶

tgk kpd masalah .. sllunya xsmpai sejam dah ok ..

Depends dgn how big the argument 😂🤣

Urm.. it depends on our situation.

Biasanya sehari.. Esok tu okay

Just few second😅✌