Sedih

Setiap Kali aku mengandung, xde org pun yg buat aku senyum. Aku xtau la. Ada je org yg suka buat aku tertekan. Kwn2 aku semua ckp, selagi ko duduk dgn ipar ko selagi tu la bnde nie akan tjadi. Mengadu kt husbn pun mcm xde reaksi. Nk ade umh sndri. Xnk tumpang duk gn mentua n ipar. Hmm

2 Balas

Cari la rumah lain cepat2 sis. Menyewa dulu pun xpe. Bila duduk dekat ni memang semua busuk

4y ago

Suami sye xnk. Da byk kli ajk die ttp xnk. Die ckp tu umh die.

.. sabar sis...

4y ago

Sye tgh Cuba sbr