Maaf la ye.. Saya tulis sekadar untuk meluah jadi takpayah balas apapun saya tulis...

Hmm...Masa bila aku push2 ko?aku mesej ko ada la dalam 2kali tapi ko tak balas..dari ko tak online sampai ko online kot...ko pernah lost contact dengan aku 2 ari..last2 ko contact aku balik...sehari ko tak balas mesej aku takpe lagi kot..takyah la nak backup ko konon...ni kot tak heran 3ari tak balas mesej aku..dari tak thick biru sampai thick biru...pastu aku saje duk buka asian parent pun ko blh aktiv ja..duk membalas respon..3,2 jam lalu la...tu spend time family mau habaq?busy?haha..tu ko tak selesa kawan dengan aku dan ko sendiri yang tak ikhlas dan rasa aku tak layak kawan dengan ko kot....haha..tak pe dah ko tahu camtu bagus la ko Block pun...kot takat 2ari ko lost dengan aku..tapi time tu wasap tulis ko memang ko tak on9 pun...aku memang sangka baik kot dengan ko..dalam hati tetap backup ko dan kata.. ahh,dia baik...dia bukan toxic macam orang aku kenal...dia ikhlas aku tau..jauh sekali bermuka2 aku tau..seari bila tu saje aku tak mesej ko..smlm pagi antie .buat ape tu??hehh! Aku dah rasa dia betul care kat aku macam adik beradik sendri jaa aku rasa...btw,aku nekad..sedekah/hadiah apa ko habaq bagi aku,kat kotak ade tulis alamat umah ko,kan...nanti aku bagi balik naa....tu jaa,kot...hehh!!!

1 Balas

hurm .maaf puan .jika puan sdg hamil .bwk byk bersabar k.. istighfar.....jgn terlalu emosi k.....tak baik tuk kesihatan puan dan juga bby dlm kandungan...nnti kena drh tggi dan stress tak elok k.......hurm...apa sy tw an....kekdg orglain online theasianparent tuk collect poin..blh redeem ganjaran yg ada tuk anak or diri sendiri bila poin dh byk collect......sehari collect 30poin..nnti ada hadiah menarik blh redeem kalau poin dh cukup... .sy rs tak slh tuk dia online tuk collect poin..kekdg stiap org ada alasan knp tak bls msj yg kita xtw ..dan dia xnk share... bg pendapat sy...apa dia dh bg tu..trima la as rezki yg Allah bg utk baby yg bakal lahir .xbaik buat mcmtu..smua berlaku dh tertulis..rezki puan dpt tu pun dh trtulis utk anak juga.... rezki anak tu..doakan yg baik2 pd pemberi..in shaa Allah yg baik2 juga akan berlaku pd kita....dan Allah akan bg puan rezki berganda nnti... bgla dia ms .smpai ms nnti..dia msj la puan..sabar na... jgn mcmni..xbaek... maaf jika kata2 sy ni menyinggung perasaan puan..mg dpmudahkan segalanya..Allahuma aamiin Ya Mujib....