Apa memori 'KEMERDEKAAN' anda?

Setiap daripada kita mesti membesar dengan mempunyai memori sempena sambutan Hari Merdeka, betul tak? 🥰 Mana satu antara di bawah, memori paling anda ingati?🇲🇾

Apa memori 'KEMERDEKAAN' anda?
22 Balas

Pertandingan Mewarna Tema Kemerdekaan Teringat pada Zaman sekolah Rendah, Saya bersekolah di SRJK (C) Sentul Pasar ,KL. Semasa sekolah Rendah , memang saya berminat mewarna. Cukup memadai dapat Hadiah Saguhati pun dah gembira. Kenangan paling indah masa Zaman sekolah Rendah. Rindu sangat dengan kawan2 sekolah rendah. 🤗

D. larian merdeka masa tu umur 10tahun saya ikut larian merdeka dekat kampung lepastu tida tahu la apa yang saya fikir masa tu boleh pula pakai tshirt dan sarung baju kurung ikut larian merdeka..sudahnya tersungkur habis muka lutut siku luka 😂😂🤣

Perarakan di Stadium. Rindu sangat nak join lagi perarakan kemerdekaan. Paling seronok dalam hidup sebagai anak Malaysia. Moga Malaysia merdeka dari Covid-19 pula. Selamat HARI KEMERDEKAAN untuk semua rakyat Malaysia.

E. lukis mural tema perdana menteri dekat bangunan sekolah saya.. masih ada lagi mural tu sampai sekarang teringin nak merasa yang A tapi belum kesampaian lagi.. 😌

2018-join perarakan diputrajaya wakil belia kumpulan berbasikal

c . pertandingan mewarna tema kemerdekaan. menang tmpt ke 3

E. TENGOK CERITA BUKIT KEPUNG BERSAMA KELUARGA TERCINTA

A..lagi2 dulu ada kereta berhias..mmg suka sangat

e. Masuk pertandingan Sajak&Puisi kemerdekaan

E, menulis karangan merdeka, xmenang pun😂