Berfikir untuk ingat semula memori gembira?

Apakah memori yang boleh buat anda tersenyum?

3 Balas

untuk ingat semula memori gembira , Saya akan tengok semula tayangan video lama.. Saya akan perhatikan setiap detik dan kemudian saya akan senyum dalam tangis. walaupun Saya sedang bersedih , melihat itu buatkan hati kembali terpujuk. Bertahap saya akan lepasi waktu sukar tersebut dan kembali gembira. Hanya sahaja perlukan sedikit waktu untuk melepaskan rasa kemudian berusaha gembira semula. 😌

Memori yang boleh buat saya tersenyum bahagia adalah di saat saya mengandungkan anak saya walalupun ianya hanyalah sekejap sahaja

mliht dye gerkkn kaki saat kali trakhir bsmenya...