Hb dan berat low

Hi ,sesiapa ada tips x mcm mne nk naik kn ♡HB Low ♡Berat Turun Saya dh mknn ubat yg doc bgi hri-2 ikut masa doc bgi tu .. Mkn bnyk tp berat turun... and nk ty minum millo blh ke . .ape yg x blh di mkn nk elak kn hb kita low

Hb dan berat low
87 Balas

Saya juga 1st pregnancy ada masalah sama. HB low sampai ke 9 or 10. Then saya minum susu kambing, tukar vitamin saya beli di pharmacy jenama Iberet & minum dengan sunquick orange setiap pagi. Saya peminat kopi tapi saya mmg skip minum kopi untuk jaga kesihatan saya. Buah jambu juga amalkan.