Sesi Tanya Pakar bersama Cik Gan Sin Yee, Pakar Diet dari Liew Klinik

Sesi Tanya Pakar kini kembali lagi khas untuk anda. Kali ini kami bawakan khas kepada anda semua seorang pakar diet iaitu Cik Gan Sin Yee dari Liew Klinik khas untuk mereka yang mempunyai persoalan mengenai diet yang sihat. Diet yang sihat untuk ibu hamil selalu menjadi persoalan setiap wanita sama ada sebelum atau sewaktu hamil. Tanyakan soalan anda berkaitan dengan topik yang bakal dibincangkan secara terus oleh pakar pada Khamis, 11 Mac jam 3 petang. *Segala persoalan di luar daripada topik tidak akan di jawab atau akan dipadam. Soalan berkemungkinan tidak akan dijawab jika melebihi waktu tetapan siaran langsung.

Sesi Tanya Pakar bersama Cik Gan Sin Yee, Pakar Diet dari Liew Klinik
101 Balas

Hi miss, kandungan saya sekarang dah masuk 18 minggu dan disahkan gdm. Sekarang saya cuba kawal pemakanan saya sebab nak elakkan bacaan gula dalam darah terlalu tinggi. Saya cuma ingin bertanya untuk pesakit gdm ni samada boleh makan makanan bergoreng atau tidak? Saya juga teringin minum air kelapa sejak 1st trimester tapi disebabkan sekarang saya sangkut gdm, boleh tak saya minum air kelapa?

3y ago

owh bermakna kalau boleh saya memang kena elakkan makanan bergoreng. Terima kasih di atas nasihat dan balasan miss.