Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Balas

Hari ke 1 08092023 Alhamdulillah dengan ada theAsianparent ni memang sangat membantu saya lagi lagi saya New mom orang tua pon jauh banyak saya belajar dalam theAsianparent ni memang terbaik 👍

Hari ke-3 (7 September 2023)- mula kenali TheAsianparents selepas Google mengenai bayi selepas melahirkan anak pada 15.5.2023. Oleh kerana banyak info berguna, terus download apps TheAsianparents

Hari ke 4- 12/9/2023 Theasianparent saya guna dari mengandung lagi sampai sekarang. Apps nih sangat membantu saya dalam perkembangan bayi mahupon ibu. Semoga ada rezeki baby amin🤲🏻🙏🏻

Hari 6 : 12 Sept 2023 Alhamdullilah anak kena vaksin 3 bulan hari ni. semoga terus membesar dengan sihat amin. tq @theasianparent_my kerana banyak tips y membantu untuk memudahkan mom. 🫰🏽

Hari 1 : 05/09/2023 Semoga ada rezeki anak. Terima kasih theAsianparent wujudkan platform atas talian yg memudahkan saya dan juga para ibu lain mencari maklumat dan juga dapat ilmu @ info baru.

❤️ First Day 06092023 Terima kasih TheAsianParent selalu bagi giveaway utk mom² di luar sana. Semoga ada rezeki utk seorang Nurul Nadiah Hassanah sekeluarga nanti. Aamiin inshaAllah 🤲

Hari ke - 6 check in 🩵 11/09/23 Semoga ad rezeki berpeluang memenangi baby car seat utk bakal bayi yg akan lahir x lama lagi dripada produk Snapkis! #Snapkis #BabyCarSeat #CheckInTAP7Hari

Forth day (9 Sept 2023) Alhamdulillah untuk hari keempat. terima kasih asian parent untuk this opportunity. Benda yang kita tak tahu tapi kita still boleh rujuk dalam portal ni. Thank youuu!

hari ke5: 9 September 2023 ❤️ semoga saya dapat carseat ni.. dari dulu lagi mahu beli.. tpi itulah.. semoga ada sinar melalui apps ini😅🙏🏻 kalau xdapat pun, bukan rezeki kali ni..

Hari 7: 14/09/2023 Alhamdulillah cukup sudah cabaran #CheckInTAP7Hari ❤ Semoga ada rezeki anak ketiga saya yang bakal lahir Disember tahun ini. Terima kasih theAsianparent dan Snapkis ❤