Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Balas

Hari 3, 08 September 2023 Saya sentiasa check TheAsianParents apps untuk tahu apa2 info. TheAsianParents apps sangat membantu. Terima kasih TheAsianParent ❤️ Semoga ada rezeki 🤲🏼

Hari 1: 07/09/23 1st time guna apps ni dan sangat membantu. terutamanya utk 1st mom. banyak sangat info yg berguna & peringatan untuk mommy. terima kasih TheAsianparent wujudkan platform ini

Hari 7 (12 September 2023) Alhamdulillah selesai hari ke-7 join cabaran #CheckInTAP 7 Hari berturut. Semoga terselit rezeki baby salma menang carseat baby dari Snapkis. Aamiin 🤲🏻🥰

Hari 2: 8/09/2023 Alhamdulillah theasianparents adalah tmpat rujukan saya apabila sy buntu dengan ssuatu prkara ketika saya pregnant dan setelah melahirkn. Semoga ada rezeki baby comel saya

Hari 1 - 7/9/2023 Alhamdulillahh dgn Asianparent saya dapat belajar bermacam² perkara tentang pregnancy saya. Moga dgn ilmu yang saya dapat ini dapat memberi manfaat kepada org lain juga.

7 days. Last day (12 Sept 2023) Alhamdulillah last dayyy. Consistent and struggle for to get you. hopefully, if my rezeki alhamdulillah thank you so much. If not, im enjoyed! hehe thankss

Hari 1 , 10/9/2023 Alhamdulillah dan terima kasih #Theasianparent memudahkan ibu ii dan bakal ibu ii dengan ilmu kehamilan, sy dh 8 bulan guna apps nii , mogaa ada rezeki ank pertama 🤲

Day 2 (08/09/2023) My daughter 2 months 20 days old today🥳 thank you so much TAP for all the useful information about babies❤️ really helps us especially for the first time mom🥰

< Hari 1, 6/9/2023 Terima kasih TheAsianParent kerana mewujudkan apps yg membantu ibu² dalam menjaga kandungan semasa kehamilan dan juga memberi maklumat penting tentang kehamilan ❤️

HARI 2 (6 SEPTEMBER 2023) Semoga saya berpeluang memenangi carset tersebut. Terima kasih asianparents kerana menyediakan contest , ilmu yang berguna melalui apps asianparents ini ❤️