Carseat PERCUMA untuk dimenangi!

Sertai langkah mudah ini dan anda mungkin pememang yang bertuah! https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA untuk dimenangi!
312 Balas

Hi theasianparent, ✔️ Done follow Snapkis & Theasianparent_my instagram. Semoga ada rezeki bayi saya yang bakal lahir tidak lama lagi. ❤️ MY INSTAGRAM : @aziemasira ═✿╡°✧ 𝐓𝐄𝐑𝐈𝐌𝐀 𝐊𝐀𝐒𝐈𝐇 ✧°╞✿═ 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

Dear theasianparent, ✔️ Done follow Snapkis & Theasianparent_my instagram. Semoga ada rezeki bayi saya yang bakal lahir tidak lama lagi. ❤️ MY INSTAGRAM : @aziemasira ✿╡°✧ 𝐓𝐄𝐑𝐈𝐌𝐀 𝐊𝐀𝐒𝐈𝐇 ✧°╞✿ 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

Hi theasianparent, ✔️ Done follow Snapkis & Theasianparent_my instagram. Semoga ada rezeki bayi saya yang bakal lahir tidak lama lagi. ❤️ MY INSTAGRAM : @aziemasira ✿╡°✧ 𝐓𝐄𝐑𝐈𝐌𝐀 𝐊𝐀𝐒𝐈𝐇 ✧°╞✿ 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

Moga ada rezeki baby Dhia Ammara Zafira Terlalu banyak yg kita lalui bersama dari alahan mengandung sampai sekarang masih di dalam pantang.. Moga baby sentiasa sihat selamat.. The Asianparents banyak membantu sebagai rujukan dr mengandung smpai skrg.. Banyak info yg mommy dapat dari sini.. Tq

﷽ Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Tak pernah join mana mana peraduan sebelum ni sebab tak yakin boleh mnng. Tapi kalini saya nak cuba nasib, saya nak meringankan beban suami saya insyaAllah ameen! Moga kita semua dapat apa yang kita nak, first mom here 🥰 Ig : wanabellsamuel

Xsempat nk mohon mycrs . Car seat niy sangat memerlukan sbb mama sellu drive sorg time emergency lori papa rosak. Klau lori rosak jauh sgt² lah susah mama nk drive. Nk beli memang xmampu. Skrg niy kje pemandu lori sangat² lah sulit. Harap² ad lah rezeki baby saya.. aamiin

Hi theasianparent, ✔️ Done follow Snapkis & Theasianparent_my instagram. Semoga ada rezeki bayi saya yang bakal lahir tidak lama lagi. 🤲🏻 ═✿╡°✧ 𝐓𝐄𝐑𝐈𝐌𝐀 𝐊𝐀𝐒𝐈𝐇 ✧°╞✿═ 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

Semoga ada rezeki baby. Carseat sangat berguna untuk yang ada baby juga dapat memudahkan urusan bila keluar sendirian tanpa suami. The asian parents banyak membantu dari mula mengandung sampai melahirkan. Banyak rujukan dan tips . Semoga ada rezeki anak. Aamiin 🤲🏻

Done tag & share. Ig: leashamsuri Semoga ada terselit rezeki anak saya. Anak saya amat memerlukan seat ini untuk memudahkan saya atau suami membawa anak dalam kereta ke mana2 dengan selamat. Lagi2 anak saya tengah lasak sekarang ini. Seat yang lama tidak berfungsi lagi.

Done follow dan komen dan tag 😍. Bestnya kalau dapat carseat ni sebab xsempat claim mycrs hari tu so baby yg akan lahir bulan nov ni takde carseat lagi 😭. Carseat ni sangat penting untuk jaga baby bila nak jalan jauh kan. Nak nak carseat from snapkis mmg terbaik