Due Date 24 August

Sepatut baby keluar nie . Tapi baby seronok duduk dlm perut . Tak rasa2 lagi nak keluar nie . Minta2 laa sblm due yg tambah 6 hari lg tu . Takut laa kena induce

5 Balas

Sama la tp sy 27hb.. tkda tanda lg ni huhu.. 27 nnt baru g checkup lg utk check air ketuban fuhh.. semoga dipermudahkan urusan sis

5y ago

Terima kasih sis

Semoga dipermudahkan ye sis. Baby syok sgt duduk dalam perut mommy dia

5y ago

Amin , terima kasih

Sy pun takut kena induce.. sbb induce lbih sakit daripd normal..

Semoga dipermudahkan urusan

5y ago

Amin , terima kasih sis

Baby first ke sis?