Due date 8/6

Sekarang dah 38minggu 5hari , masih takde tanda nak bersalin. Puas dah exercise,pujuk baby bagai, Saya ada GDM on DC kena induce 7/6 . Taknak induce 😭 harap nya baby keluar sebelum due date laa amin . Mintak doa dari semua moga baby keluar awal ya aminnn 😭🤲🏻

2 Balas

aamiin..semoga dilapangkan urusan mommy dan baby dan diringankan segala kesakitan mommy.

11mo ago

aminn terima kasih puan 🤍

due date sama, sya dah turun tanda tapi cek bukaan tiada lagi 🥺 esok kena induce

11mo ago

semoga dimudahkan urusan awakk . Aminn 🥺🤍