Sudahkah anda memilih nama untuk bakal anak anda, Ibu?

Voice your Opinion
Ya, sudah!
Hmm, belum lagi

515 respon

10 Balas

setakat ni belum hamil tuk kali ke2 lg..msih menumpukan spnuh perhatian pd ank yg baru berusia 5 tahun😉✌🏻spttnya 2 tahun lepas dpt bby baru..tp tak sedar hamil.tw2 dh alami keguguran....jd husben kata just rest n relax bsrkn ank yg ada skrng ni pun dh ok dah katanya... alhamdulilah atas rezki Allah bg🫰🏻

2w ago

Tahniah Mummy. yg penting mummy sihat mental fizikal ya. sbb proses membesarkan anak mencabar. Semoga dimudahkan bersalinnnt 🥰

Sejak Awl2 kehamilan anak ke2 dh ada nama yg berangan nk letak. Tapi nama utk Baby girl. Scan masa 20weeks 2D Dr kata boy. Bila scan guna 5D ehh dia xnk tunjuk pulak. Harap2 dapat baby girl la. Kalau baby boy, lepas lahir nnti baru fikir. Due bulan 8 nanti. Doakan Saya dapat anak perempuan ya. 🤭

Alhamdulillah dah dapat nama 🥰 first dapat tahu pregnant 5week, terus berangan kehamilan ke-3 nie nak baby boy .. Alhamdulillah Banyak Kali scan start 20 week, Memang jelas Nampak boy jugak .. harap² Keluar nanti pun boy 🥰 Bakal Nama = Ahmad Fatih 💙 Suami yang Pilih 😄

ada dah nama sempena perkenalan dgn suami, tapi part suami dia belum cari lg.. ingat nak gabung kan tp tulah suami asyik main2 je ei geram 😆

Over tak kalau cakap before kahwin lagi dah ada nama siap-siap untuk anak? 😆

Tidak berkenaan. Tapi ada je berangan 😄

xsedia untuk kli kdua hehe

stkt ni xpregnant lg

5264796

hhjj