Berapa kerap anda melakukan senaman ringan semasa kehamilan?

Voice your Opinion
Setiap hari
3-4 kali seminggu
1-2 kali seminggu
Jarang-jarang
Tidak pernah

1492 respon

18 Balas

sy ni ada perasaan takut nk bsalin..cara sy nk tenangkan diri sy gantikan senaman dg byakkan solat ganti...selain tu sy ada buat kerja rumah mcm biasa cuma pgerakkan tu slow sikit bbanding sblum mgandung

Setiap kali pergi keja naik tangga. keja d tingkat 1, kira exercise jg ke? Dan stiap weekend brjalan2 dgn husband beli brg dapur.. itu di kira exercise jg ke?😁

4w ago

xpenh senaman..tp tiap hari turun naik tangga 5 tingkat ..hntr anak p sekolh tiap hari..

Rumah saya tingkat 3 pergi and balik kerja naik tangga , kawasan tempatkerja pula berjalan je tempat kerja besar juga , nak kena ada jam kira langkah ni

stiap hari..lepas dh tau ada pp type 3 dah start xde lasak2 sgt dah😅✌🏻

4w ago

saya 20weeks. mengharap uri ni naik nanti next scan 🥹aamin harap semua ok

Setiap hari 😅 wlaupun setiap kali jngn nak munth hahaha layan slgi bole

jalan pergi kerja naik tgga bli brg dapur smua kna jalan kira senaman ringan ke??

kt rumah kne turun naik tangga tingkat 5 kt sekolah seb baek naik tingkat 1 je

Kalau sy berkeja berjalan sana sini Dan berdiri tu consider senaman kan?😅

saya berzumba 3-4 kali seminggu. alhamdulillah rasa lebih bertenaga

Kerja xberhenti ke sana ke mari kira lebih dr exercise dh😅