Risau, confius

Hi semua,sy risau dan konfius, sy mengalami spotting coklat 2-3 hari, smggu selepas tu, sy terdetik utk check upt..gmbar pertama tu first result..sy keep repeat test upt..makin lama line makin terang..anggaran masa week 4-5,sy dh ke klinik utk sahkan kehamilan..tp doktor xnampak kantung and dinding rahim menebal, last check upt 2 hari lepas(gmbr last) pun still terang, harini repeat scan sebab bleeding, anggaran week 8 pun still xnampak kantung..🥲doktor cuma cakap dinding rahim tebal..and decide ambik darah utk test Beta HCg..doktor bgtaw kmgkinan bleeding ni adalah period atau chemical pregnancy..sy rasa kecewa..Ada tak yg pernah mengalami?Sekarang sy tengah bleeding..🥲

Risau, confius
15 Balas

dah ambil darah tu mcm mna result dia puan ? klau tak de apa2 .. mgkin btul chemical pregnancy .. kawan sy pun pernah mcm ni , mslhnya dia bkn skli je .. dh 3x mcm tu .. jd klau test upt positif tu dia xcaye dh .

1y ago

alhamdulillah .. Tahniah .. Jaga kandungan sebaik baiknya ya .. Sy doakan kndungan puan selamat shgga dilahirkan mnjd anak yg sihat , smpurna fizikal mntal ...