Risau, confius

Hi semua,sy risau dan konfius, sy mengalami spotting coklat 2-3 hari, smggu selepas tu, sy terdetik utk check upt..gmbar pertama tu first result..sy keep repeat test upt..makin lama line makin terang..anggaran masa week 4-5,sy dh ke klinik utk sahkan kehamilan..tp doktor xnampak kantung and dinding rahim menebal, last check upt 2 hari lepas(gmbr last) pun still terang, harini repeat scan sebab bleeding, anggaran week 8 pun still xnampak kantung..🥲doktor cuma cakap dinding rahim tebal..and decide ambik darah utk test Beta HCg..doktor bgtaw kmgkinan bleeding ni adalah period atau chemical pregnancy..sy rasa kecewa..Ada tak yg pernah mengalami?Sekarang sy tengah bleeding..🥲

Risau, confius
15 Balas

cousin sya bru je alami bnda same mcm awk..upt positive tp scan xde kantung..n mkin hri upt mkin pudar n bleeding non stop..n dctr classify as chemical pregnancy..

1y ago

ade..bcaan 75 je..sbb dia xtaw dia pregnant..pegi hosp sbb bleeding tibe2 non stop..sehari sblom tu,dia men bola jaring ngn kwn2 keje dia..esok terus bleeding. dctor kate mybe miscarriage atau chemical pregnancy. sbb line upt dari terang mkin pudar..

tak apa sis anggap je Allah nak bagi rezeki lain. selalu yg gugur ni doktor kata sbb janin tak sempurna. anggap je Allah nak bagi yg sempurna utk awak 😊

1y ago

Ameen🥹🥹🥰🥰🥰InshaAllah..dh sthun lebih mnunggu kehadiran malaikat kecil ni..🥲

result beta hcg dh keluar ka awak? mcm mana? semoga dipermudahkan urusan awak

1y ago

InshaAllah ameen..🥰🥰

Awk try buat tvs scan, moga2 ada rezeki awak

1y ago

4w tu terlalu awal awak, mmg kadang kantung pun xnmpk, bnykkan bedrest, jgn buat kerja langsung, fikir yg positif je dan bnykkan berdoa,

hamil tu awak ..tniah ..dinding rahim mnebal tu sebb nk jdi