makanan

Hi semua,sy pregggy second bby bru 4 weeks . Teringin sngt nk baby boy . Ade ke mknan yg bole diamalkn utk get bby boy slps disahkn preggy

8 Balas

Kak ipar penah bg petua.. Kalo kite nak anak lelaki.. Time awal2 preggy ni selalu amalkan surah yusuf.. Kalo nak anak girl.. Amalkan surah mariam.. 3 bulan awal preggy tu..

Sebelum pregnant byk la tgk tips.. sis boleh amalkan doa ni jgak.. baca 3x sambil letak tgn atas perut.. in shaa Allah.. apa2 pn kita terima rezeki Allah ya 😊

4y ago

Dulu saya amalkan juga surah ni masa anak no 2, bagus surah ni...alhamdullilah akhirnya capai juga hajat.

kalau dh preggy, xleh ubat dah.. sbb genes dh masuk jd baby tu.. sblm bru blh rancang.. huhu

Semua tu ketentuan allah sis. Takde mknn @ supplement utk ubah jantina baby

sis tumpang tanya, sis preggy 4 weeks dah buat buku pink ke?

4y ago

Belom lg . Sbb sini kk dye ckp . Awl sngt . Hmmmm

Takde petua selain drpd berdoa.

biasa nye amal kn sblm pregnant

die klu sblm mgkn bleh sis..