Shere pengalaman pregnant baby girl

Saya teringin nak baby girl dh ade 2 boy mse pregnant yg no 2 pun sye harap dia girl ..smpai sye beli skit bju girl sbb harap dia girl , Tk scan pun mase no 2, bole Tk ibu2 shere ciri2 pregnant bby girl Sje nk tahu ..bkn tknk trima bby apa pun yela cuma kita dh ade 2 boy sape je tak nk bby girl pulak Kn ..harap ade yang sudi shere 😘

13 Balas

Sis jgn percaya sngt kat scan😂 mak i ada pengalaman which is my mom scan i dulu nampak bebird and lato2🤣 mak i confirm i boy beli brg2 boy at last kluar2 eh ehh i gegirl😂😂 sama jugak adik i yg laki, mak i scan gegirl tapi kluar2 boyy haish. mak i ckp lps ni kalau pregnant lagi dia xnak percaya sngt kat scan sbb asyik kena scam🤣 Tapi i pregnant skrg 26w scan still xnmpk gender lagi huhu

saya anak 1st boy, pregnant 7m ke atas br rasa loya mual bgai.. suka mkan masam2, bau asap lori 🤭 no. 2 girl, masuk 3w pregnant terus mual muntah bagai smpai la 5m pregnant gitu.. suka manis2 je.. no. 3 ni sama macam no. 2..minggu lpas buat detail scan 22w, doc kata girl.. nampak burger 😂 tu saya la.. xtau org lain sama tak

1y ago

Sye dh scan nmpk rata je cri bird2 Tk jmpe maknanya girl la Kn ,dh last2 bru nmpk line2

Pengalaman sy pregnant baby girl tendangan dia slow jea, mcm nak taknak tendang pun ada pastu alahan sampai 3 bulan pregnant hahaha. Sekarang tgh pregnant baby boii tendangan kemain kuat, aktif gerak sana sini and sy tak ada alahan langsung 😂 tu kalau saya la org lain taktau la mcm mana pulak kan

1y ago

Hahaha scan la sis.. Sy scan masa 25w udah jelas bebird dgn lato2 nya 🤣

Saya tk pernah pregnant baby boy tp pengalaman saya pregnant baby girl, perut jd ada bulu2 halusss je tp bnyk (keliling kawasan pusat dan sepanjang line linea nigra), pusat terjojol since 5m+, suka mkn pedas 🤔 tp ada je kot org lain pregnant baby boy camni jgk 🤣

Syaaa pregnant baby girl alahan memang teruk dgn pakej migrain sampi xblh tdr malam dan syaa mmg clingy dgn hsbnd,xnak renggang langsung ,kalau nak smthing tu kena dpt klau xdpt mngis mcm bdk bdk, tlebih rajin , rajin nak lawa lawa 😂

hehheh. sy boy 3 org,byk bezanye. yg girl ni dr awl sapaai 4bln alahan truk sgt. sllu pitam. hb rendah dr awl,pastu batuk keering dkt 2bln.pastu sy ni jd malas sgt😂. ni last bby kot. tkut dh nk preggy😩

sy anak first baby girl, alahan teruk,muka glowing,baby selalu menempel kat belah kiri, gerakan slow, time pregnant tu jadi suka wrna pink. padahal fav colour biru. ada2 ja pe'el time mengandung ni🤣🤣

Saya baby girl. Dari awal pregnant sampai sekarang 22w masih loya sebelum dan selepas makan 😂 tapi muka glowing kawan cakap 🤣 padahal langsung tak pakai skincare sebab taknak anak serap chemical tu

1y ago

Sya baby girl sekarang. Dari awal pregnant langsung takde alahan. Awal2 pregnancy, 5weeks macam tu sempat lagi jalan2 kat thailand seminggu. Makan main bedal je semuanya. Pedas, masam, manis semua telan 🤭 cumanya, sya tak rasa sya glowing pregnant anak perempuan. Cuma haritu kawan ada tegur sya makin putih. Rambut pun sya perasan makin tebal. sya jenis acne prone skin. Tapi sejak pregnant ni jerawat tumbuh sebiji2 je, tu pun kecil. Tak macam sebelum pregnant. Asal nak period sana sini jerawat tumbuh lagi bahagian jawline & dagu (hormonal acne)

pengalaman sy mcm xde beza je..1st pegnen xde alahan muka glowing keluar girl jgk, skrg tgh pegnen pun sma xde alahan semua bedal je tapi muka naik jerawat byk sblm ni muka susah nak naik jerawat..

Sy pregnant baby girl. Paling ketara suka makan manis.Lepastu tak de alahan muntah2 cuma awal pregnant 3 bulan tu tak de selera makan terutama nasi. Skin dulu berjerawat tapi sekarang dah licin 😁