scan

hi semua..sje je nk share gmbr wat scan td ..tgk la ,dia bg muka toya kt mummy dia ..ni kes kne kacau tido pgi td ?? semua gmbr yg dpt muka muncung la,masam la..xde sinyumm ??

scan
52 Balas

Sy pown sama sis puas kacau baru tunjuk muka, 2 pon sekejap je 😂

4y ago

gmbr sis clear jgk kn..gmbr sy tk clear..xleh nmpk full mke pn sbb bby rapat skit ngn uri

Dia tunjuk muka.. nak cakap copy paste bapak.. 😅😅

4y ago

Doc pause BG snap gambar.. terus bapaknya senyum.. tgok balik dlm gallery.. copy betul.. tunggu keluar nanti nak tgok mana ikot mak🤣

Nak join jugakkk. Baby boy. Keluar mmg sebijik muka camni

4y ago

hahha klu dia ikut mke sy ,grg la jwb nye 🤣🤣🤣 klu ikut ayah dia ,lembut la mka dia jd nye kikiki

Haha. Pipi tembam. Comel btul. Berapa week dh ni awk 😊

4y ago

Aminnn. Thanks too 😉

Alololo comelnya awak buat muka pulak ek. Hehehe

Dekat setengah jam pujuk baru dia nak tunjuk muka

4y ago

hehe alhamdulillah tunjuk jgk ye

Lepas dipujuk² baru tunjuk muka ayu dia😅😂

4y ago

Gegirl insya allah🥰

Alooololoo comelnya , bape minggu sis skrg ? 😊

4y ago

inshaallah amin..thank u ya

Alololo comel nya... Membesar dengan sehat ye

Hihi dy wt muke masam.. Xsbrnya sy nak scan nnti😂

4y ago

sy ni dua kli kne g scan sbb memula tu dia sorok muka ..kli kedua dia bg muka tu plak..camera shy kot ni🤣🤣