gmbr scan

td scan 29weeks.. misi ad print ni. ni gmbr apa ya? tk nmpk apa pn.. gmbr baby ke?

gmbr scan
20 Balas

Mcm kepala. Hehehe. Kalau nk jelas psl baby ni, better sis p swasta. Bt detail scan. Haa situ mmg dia bg penerNgan. Dari kepala, jantung smpai ukuran kaki lah😂

klo scan kt klinik krjaan mmg mcm tu xjelas..klo doc misi bg peneragn pun diaorg je yg thu..klo nak jelas scan kat swasta..mcm2 jnis scan ada..

Next scan,puan boleh bertanya terus pada misi atau doc..kalau sy,setiap kali scan mesti tanya doc itu ini 😊

Kepala sis. Klu hsptl gov tiap² kali scan mmg de akan capture head lock je. Semoga dipermudahkan ☺️

Doctor tak explain ke scan tu gambar apa. Sepatutnya dia explain lah perut ke kepala ke apa ke

Perut pon iya juga sebab hari tue sy scan doktor tunjuk bulat2 dia cakap perut 😀

Baby boyke sis? Sy nmpk mcm ada torpedo dan tapak kaki baby. Maaf kalau silap..

5y ago

Sorry sis.... Imaginasi sy kuat sgt kot? 🤣🤣Mcm bt detail scan tp mcm scan kat bontot je 🤣

Kepala baby ney..wktu sye scan 29 weeks pon mcm ney

kenape x tanya doktor terus masa scan tuh😌

Sy rse gmbr kepala baby..